Tjänster


Driftsättning

Tillsammans med kunden, slutanvändare och fastighetstekniker genomför vi driftsättning på snabbaste och bästa sätt genom en väl utarbetad plan för t.ex. placering av antenner på tak eller inomhustäckning. Vi erbjuder också koppling mot fastighetssystem, IP-telefoni och PTT-applikationer för enkel övergång och samtrafik.

Försäljning

Vi har ett brett utbud av komradios och tillbehör till salu. Från de mest grundläggande modellerna till avancerade enheter för specifika industribehov. Vårt team hjälper dig att välja den bästa utrustningen baserat på dina behov och budget. Alla våra produkter är av hög kvalitet och kommer med garantier för din sinnesro.

Programmering

För att säkerställa att din komradio fungerar som tänkt, erbjuder vi programmeringstjänster. Oavsett om det gäller att anpassa frekvenser, programmera specifika funktioner eller anpassa för din specifika verksamhet, har vårt erfarna team den tekniska kunskapen att utföra tjänsten snabbt och effektivt.

Projektering

Vi hjälper till med projektering innan köp. I detta ingår t.ex. täckningstester, ansökan om tillstånd hos PTS, beräkningar av kapacitet och utprovning av olika modeller och jämförelser mellan t.ex. digitala och analoga system.

Support

Efter leverans tillhandahåller vi support via vårt helpdesk-system där du kan på ett lätt sätt få en översikt över dina ärenden. För dig med extra höga krav på tillgänglighet finns möjlighet att teckna serviceavtal där högsta nivå innebär tillgång till telefonsupport och avhjälpning dygnet runt.

Utbildning

Vi tror på styrkan av kunskap. Därför erbjuder vi utbildning för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din utrustning. Våra utbildningsprogram är utformade för att ge en djupgående förståelse för handhavandet av komradios, dess funktionalitet samt dess fördelar. Oavsett om du föredrar att lära dig på plats eller genom digitala medel, har vi en lösning för dig.

Uthyrning

Vid tillfälliga evenemang, projekt eller vid behov av extra utrustning erbjuder vi uthyrning av komradio och tillbehör. All vår uthyrningsutrustning är modern, testad och garanterad att fungera optimalt. Vi kan skräddarsy en lösning baserad på dina specifika behov, vare sig det är för en dag, en vecka eller längre perioder.

Övervakning

Många digitala system ger möjligheter till övervakning och diagnostik. Vi samlar in och övervakar egen och kunders utrustning och sammanställer och åtgärdar vid larm enligt överenskomna rutiner.