Icom GM800 150W MF/HF Klass A DSC, MED

  • 62 500 kr
Skickas inom 1-3 dagar
Artikelnummer: 37
Dela

Icom IC-GM800 MF/HF GMDSS uppfyller kraven för SOLAS-reglerade fartyg. GM800 har en stor och tydlig display som kan ställas i dag- eller nattläge för optimal läsbarhet. Det nya grafiska gränssnittet gör radion enkel och intuitiv att använda.

Uppfyller SOLAS krav för yrkesfartyg

GM800 möter GMDSS MF/ HF-radiokrav som krävs för SOLAS-reglerade kommersiella, internationella fartyg. Båda radioerna möter standardmärk-ningen MED för europeiska handelsfartyg.

Uppfyller strikta miljökrav

GM800 uppfyller de Europeiska direktiven för marina utrustningar och har passerat en strikt miljötestning och kvalitetssäkringsprocess.

4,3" vidvinkelfärgskärm

Den 4,3” stora färgskärmen (TFT/LCD) ger nästan 180 grader bred synvinkel och visar med hög upplösning tecken och funktionsikoner. Nattläge finns också att välja som garanterar god läsbarhet vid svagt ljus.

Ger högt och klar ljud

Genom att använda en ny vattentät högtalare får man en överlägsen ljudkvalitet med ett brett frekvensområde. Dessutom har radion ett kraftfullt ljud när den är ansluten till en extern högtalare.

Enhetlig design och användargränssnitt

GM800 har en enhetlig design med Icoms övriga GMDSS-produkter. En smart uppbyggd knappsats och softkeys ger ett enkelt handhavande. Den stora knappsatsen gör att du kan smidigt ange kanalnummer, MMSI-nummer med ID-namn med mera.

Nyckelfunktioner

  • IPX7-klassad (1m vattendjup under 30 minuter)
  • PS-310 DC-DC strömförsörjning för flytande jordanslutning
  • Grafiskt användargränssnitt för enkel och intuitiv användning
  • NMEA 0183-gränssnitt för GPS-anslutning
  • Kompakt design för enkel installation

                     

Temperaturområde-15°C - +55°C
ProdukttypMarinradio
ArtikelgruppMobilstation
Frekvensområde0,5-29,9999MHz
FrekvensbandHF
GPS AvailibleJa
MIL-STD 810C, D, E, F